Takarmány alapanyagok és adalékanyagok szakmai és kereskedelmi képviselete

Keresés
Kapcsolat
kapcsolat

Rólunk


A Dakovit Kft. nevében tisztelettel köszöntjük partnereinket az állattenyésztőket, az állatorvosokat, a keveréktakarmány- és premixgyártó cégeket!
 
Cégünk 25 éves működése során jó és folyamatosan bővülő együttműködést alakított ki neves külföldi és hazai gyártócégekkel. Beszállítóink között tudhatjuk a teljesség igénye nélkül a Pancosma, Zoetis, Witt Agrar, Styromag, Satur Plus, Aditech cégeket.

Csapatunk az általunk képviselt minőségi és a mindenkori gazdaságossági igényeknek megfelelő közel 25 speciális, takarmányba keverhető készítménynek nem csupán kereskedelmi képviseletét látja el, hanem partnereink igényei szerint szakmai és logisztikai szolgáltatást is biztosítunk.
Szakmai hátterünket több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják, melyet tovább erősít neves hazai egyetemekkel történő együttműködésünk is. 

Cégünk, a HACCP elvek betartása mellett, évek óta sikeresen működteti a tanúsított GMP+ minőségirányítási és nyomon-követhetőségi rendszerét.

Termékkínálatunkat kérjük tekintse meg a következő oldalakon.  
 
 
Amennyiben bővebb információra lenne szüksége szakmai csapatunk várja jelentkezését elérhetőségeinken, illetve a következő címen: info@dakovit.hu